Fotografie cursussen & workshops

Haal meer uit je camera en leer mooiere foto's maken!

Wij delen graag onze kennis en ervaring om jouw skills op een hoger niveau te brengen. Of je nu een beginner bent of meer gevorderd, wij leveren cursussen en workshops voor iedereen!

Basiscursus

€ 99

Deze cursus is geschikt voor iedereen met interesse voor fotografie. Ervaring is niet noodzakelijk. Je gaat leren wat je moet doen om mooie portretten en composities te maken. De cursus bestaat uit drie delen:

 

Les 1    Introductie/diafragma
Les 2    Belichting/compositie
Les 3    Portret/compositie

 

Elke les heeft vooraf een stukje theorie, waarna we lekker aan de slag gaan binnen en buiten. We kijken naar elkaars beelden en krijg je tips hoe je foto's kunt bewerken.

 

Dus haal meer uit je camera en leer met de groep om nog mooiere foto's te kunnen maken!

Vervolgcursus

€ 99

Heb je de basiscursus gevolgd en heb je de smaak te pakken? Of ben je al meer gevorderd? Dan is de vervolgcursus fotografie een perfecte manier om je skills te verbeteren.

 

We gaan verder focus geven op het maken van de juiste compositie en gaan werken vanuit het "verhaal" dat je wilt vertellen. Denk dan aan het maken van portretten of straat- en natuurfoto's.


Er is ook aandacht voor een belangrijk onderdeel van fotografie: de nabewerking van foto's en eventueel het gereed maken van foto's voor printservices.


De vervolgcursus bestaat uit 3 lessen van circa 2,5 uur.

Workshops op locatie

€ 125

Een aantal keren per jaar organiseren wij workshops op locatie. We gaan dan een hele dag met een groep van maximaal 10 fotografen en een creatief team van modellen en visagie op een gave locatie fotograferen: van natuur- tot industrieel gebied.


Op die dag krijg je opdrachten voor het maken van een serie en ga je aan de slag met je ideeën. Ik coach je hierbij en geef je tips & tricks bij het aansturen van het model en het gebruik van camera en (flits)licht.

 

Het is vooral een leerzame en erg leuke dag op een vaak bijzondere locatie. Basis kennis van de camera is gewenst.