Share

Workshops

Cursussen & workshops

Wij delen graag onze kennis en ervaring met fotografie om jouw skills op een hoger niveau te brengen. Of je nu een beginner bent of meer gevorderd, wij leveren workshops en cursussen voor iedereen.

 

Basiscursus fotografie

Heb je een digitale camera en wil je deze beter leren gebruiken om nog mooiere foto’s te kunnen maken?

Neem dan deel aan de basiscursus fotografie. De cursus is geschikt voor iedereen met interesse in fotografie. Ervaring is niet noodzakelijk. Je gaat leren wat je moet doen om mooie portretten en composities te maken (bijv landschappen). De cursus is opgedeeld in 3 delen:

les 1 diafragma/sluitertijd

les 2 belichting/compositie

les 3 portret/compositie

Elke bijeenkomst heeft vooraf een stukje theorie waarna we lekker aan de slag gaan binnen en buiten. We kijken naar elkaars beelden en krijg je tips van de fotograaf.

De groep zal uit max 8 personen bestaan en is er voor iedereen dus voldoende individuele begeleiding en hulp aanwezig om het onder de knie te krijgen. Het is belangrijk dat je je camera meeneemt en de verschillende lenzen die je hierbij hebt.

De cursus kost 99 euro voor 3 lessen inclusief btw inclusief koffie/thee/candy.

 

Vervolgcursus fotografie

Heb je de basiscursus gevolgd en heb je de smaak te pakken?

Of ben je meer gevorderd, dan is de vervolgcursus fotografie een perfecte manier om je skills te verbeteren.

We gaan verder focus geven op het maken van de juiste compositie en gaan werken vanuit het “verhaal” wat je wilt vertellen. Denk dan aan het maken van portretten of natuurfoto’s. Je krijgt opdrachten om uit te werken.

In de vervolgcursus is aandacht voor een belangrijke onderdeel van fotografie: de nabewerking van foto’s en eventueel het gereed maken van fotos voor printservices.

De cursus kost 99 euro voor 3 lessen inclusief btw inclusief koffie/thee/candy.

 

Workshops op locatie

Een aantal keren per jaar organiseren wij workshops op locatie. We gaan dan met een groep van 8-10 fotografen en een creatief team van modellen en visagie op een gave locatie fotograferen.

Op die dag krijg je opdrachten voor het maken van een serie en ga je aan de slag met je ideeën. Ik coach je hierbij en geef je tips & tricks bij het gebruik van camera en (flits)licht. Het is vooral een leerzame en erg leuke dag in de buitenlucht.

De kosten bedragen 125 euro incl btw, lunch en drank tussendoor.